Ledarskapsdagen 2017 med extranummer blev succé!

Ingen lämnades oberörd av dagen och många leenden vid utgången avslöjade att många fått en ”kick” för att ta verksamheten fram i en föränderlig värld. Många fick även en ”kick” att ta sin personlighet framåt!

Totalt kom över 500 personer för att höra de 4 mycket kunniga och inspirerande talarna Renata Chlumska, Alexander Bard, PG Wettsjö och Henrik Hammargren. Arrangemanget genomfördes som ett partnerskap vilket också var förutsättningen att kunna genomföra dagen.

VBU´s elever från handelsprogrammet gjorde en enastående insats som ”det välkomnande ansiktet” genom hela dagen. Väsman Invest riktar ett stort tack till alla partners som gjorde dagen möjlig och tog dagen till succé!

Planeringen inför Ledarskapsdagen 2018, som är den tredje i ordningen pågår nu för fullt.

Syftet med Ledarskapsdagen 2017 var att bredda synen på ledarskap till att gälla alla, från vaggan till graven. Bland deltagarna syntes alla nivåer på medarbetare och ledare från små och stora företag och offentlig sektor. Det gemensamma målet var att få inspiration och nytänk för utveckling och expansion, helt enkelt hur tar vi oss alla in i framtiden.

Bilder från Ledarskapsdagen 2017

 

Kvällsaktiviteten ”Bemötande i värdsklass”

Kvällsaktiviteten ”Bemötande i värdsklass” genomfördes som ett partnerskap mellan Väsman Invest, Unika Ludvika, AB Karl Hedin och Ludvika Kommun.

Över 100 personer från handel, handelsprogrammet VBU och Ludvika kommun deltog. Bubbel, snittar, frukt och mingel. Värdar på scen: Sussi Sakofall, Unika Ludvika och Janne Pettersson, Väsman Invest AB

Talare: Henrik Hammargren, AB Karl Hedin och PG Wettsjö

Foto av Carina Heed