Ledarskapsdagen 2018 med extranummer blev ännu en succé!

Totalt för dagen och kvällen hade ca 530 personer biljett för att höra de tre mycket kunniga och inspirerande talarna Anna Rosling Rönnlund, Fredrik Reinfeldt, Pär Johansson och de två konferenciererna Micke Tornving och Janne Pettersson. Arrangemanget genomfördes som ett partnerskap vilket också var förutsättningen att kunna genomföra dagen.

Tema för årets ledarskapsdag var ledarskap globalt och kompetensförsörjning. Alla fick garanterat med sig någonting att ta med sig in i ledarskapet i idrottsföreningen, jobbet, familjen eller annat ledarskap.

Ledarskap är förmågan att höra, se och påverka.

Ledarskapet varar från vaggan till graven i olika former.

Vi fick en tydlig bild av var vi kan finna framtidens marknader.

Vi fick ett tydligt budskap att alla kan utvecklas.

Ingen lämnades oberörd av dagen och många allvarliga miner men även leenden vid utgången avslöjade att många fått en ”kick” för att ta verksamheten fram i vår föränderliga värld. Många tror jag även fick även en ”kick” att släppa loss sin personlighet!

VBU´s elever från handelsprogrammet gjorde återigen en enastående insats som ”det välkomnande ansiktet” genom hela dagen.

Väsman Invest riktar ett stort tack till alla partners, elever och gäster som gjorde dagen möjlig och tog dagen till succé!

/Jan Pettersson, Väsman Invest

LEDARSKAPSDAGEN 2018 VAR DEN TREDJE OCH SISTA I ORDNINGEN.