Väsman Invest arrangerar Ledarskapsdagen den 12 maj 2016

Den 12 maj 2016 arrangerar Väsman Invest en ledarskapsdag med noggrant utvalda inspirationstalare.

Vi erbjuder dagen som utvecklingsplattform för alla. Stora företag som behöver ge chefer och ledare inspiration och nytänk. Små företag som behöver inspiration och nytänk för utveckling och expansion. Ledare inom offentlig sektor som behöver inspiration och en ”kick” för att ta verksamheten fram i en föränderlig värld. Ledarskapsdagen passar alla för inspiration och kompetensutveckling!

Inspirationstalare under Ledarskapsdagen 2016

Petter Askergren
Artisten, varumärket och entreprenören.
Efter den årliga Bokmässan genomförs alltid en enkät där besökarna får betygsätta föredragen. På 2013 års bokmässa fick Petters seminarium 4,8 av 5,0 i helhetsomdöme och 4,9 av 5,0 för ”föreläsarens förmåga att inspirera”.

Elaine Eksvärd
Retorik. Hur tänker vi, hur gör vi, hur reagerar vi.
Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Hon ger er verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det man har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer.

Jonas Ridderstråle
Affärsguru, kritikerrosad författare och efterfrågad föreläsare.

Jonas Ridderstråle är en av världens mest inflytelserika och respekterade tänkare kring management och ledarskap. Den senaste rankingen från ”Global Top 30 Management Gurus” hade honom som nummer 23 i världen och topp 5 i Europa.

Läs mer om Ledarskapsdagen genom att klicka här

Kontakta Väsman Invest för tillgängliga pressbilder på inspirationstalarna

Väsman Invest lägger in nästa växel för utveckling och tillväxt!

Väsman Invest är en partner för ägare och ledare i små och medelstora företag. Vi investerar engagemang och i en del fall även kapital. Vårt fokus ligger på partnerskap för att nå tillväxt och utveckling. Sedan 1991 har vi deltagit i över 100 engagemang där vi tillfört kompetens, nätverk och kapital för att skapa möjligheter till etablering, utveckling och lönsamhet.

Väsman Invest trycker nu ännu hårdare på den lokala utvecklingen, lokalt engagemang och lokalt ägande! Genom åren har vi konstaterat att företagsklimatet är ett samspel där hela samhället är involverat och att detta samspel blir allt tydligare och allt viktigare. Väsman Invest har sedan starten lagt tyngden i sitt arbete på ägande och styrelsearbete i lokala företag. Nu tillför vi även ett bredare och mjukare erbjudande till lokala företag där vi hjälper företagen att ”Tänka till!”.

Idag finns ett stort utbud av aktörer med olika kompetens som företagen och företagens ledare är i behov av. Väsman Invest har inte all denna kompetens. Väsman Invest har erfarenhet och nätverk som gör att vi kan hjälpa företagaren eller ledaren att komma rätt i valet av inriktning eller val av stödtjänst. Det kan gälla att ”Tänka till” inför ägarskiften, organisationsförändringar, tillsättande av styrelse, kapitalanskaffning eller annat som kommer på företagarens eller ledarens beslutsbord.